Joanne’s Wild Affair

Joanne’s Wild Affair is geformeerd rond zangeres en frontvrouw Sietske Joanne Sietsma die met haar ontzagwekkend zuivere stemgeluid en haar enorme bereik elke luisteraar weet te beroeren. Haar grote talent en passie voor de Blues weet ze vol overgave en met een subliem gevoel over te brengen op haar publiek. Sietske wordt begeleidt door haar Wild Affair. Deze formatie bestaat uit vier begaafde en geroutineerde musici die ieder afzonderlijk hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. De synergie en passie op het podium wanneer Joanne en haar Wild Affair samen een concert geven maakt hen een autoriteit op het gebied van de Blues en Bluesrock en zorgt voor een onvergetelijke avond voor de luisteraar. Door de variatie van de songs en het uitzonderlijke niveau van deze band is het ook voor de-niet-blues-liefhebber een aanrader om de concerten bij te wonen.

Vragen of ons gelijk boeken? Neem dan contact op via mail of kijk eens op onze gigstarter-pagina!

Met muzikale groet, Sietske, Richard, Bart, Pierre en Bas

De leden van Joanne’s Wild Affair:

Sietske

Om het repertoire van deze band te zingen heb je een dijk van een stem nodig. En dat heeft Sietske! Hard, zacht, gevoelig, uithalen: alles kan ze. De Beth Hart van de lage landen. Haar favoriete nummer is:  I’ve been loving you too long.

Richard

Richard is door de wol geverfd als gitarist van tal van bands. Jarenlang tourde hij met tal van artiesten door binnenen buitenland. Van ritmische slagjes tot vlammende solo’s, Richard draait er zijn hand niet voor om: altijd in dienst van de muziek. Zijn favoriete nummer uit de playlist: Too Tired.

Bas

Bas legt de basis, het bedje waarop de blues wordt geserveerd. Hij houdt van strakke baslijnen met af en toe een uitstapje. Zijn favoriete nummer is het nummer met de meest groovy baslijn: Colors.

Pierre

Pierre kan helemaal losgaan achter de drumkit. Maar hij staat ook bekend om zijn subtiliteit. Zo zitten in zijn gereedschapskist zelfs een paar paukenstokken… Pierre’s favoriete nummer uit de playlist: Ti-Na-Nee-Na-Nu.

Bart

Bart speelt vanaf zijn 8ste piano en dat hoor je. Ook speelt hij Hammond. Hij zorgt ervoor dat de band bluesy en dynamisch klinkt. En ondanks het gewicht gaat er altijd een echte Leslie mee naar onze optredens! Bart z’n favoriete nummer uit de playlist is: Caught Out In The Rain.